Nyitvatartási rend változás

ÜZLETÜNK NYITVA TARTÁSA :H-P : 10-15 ÓRÁIG, SZ : 9 – 13 ÓRÁIG.

KEDVES Kerékpáros Barátaink,Ügyfeleink ! 

A kerékpározás a legkevésbé veszélyes módja, hogy munkába menjünk, vihessünk élelmet,ha kell gyógyszert a nagyinak, vagy elintézzük a halaszthatatlant, hiszen senkivel nem vagyunk közben egy légtérben. Ezért mostanság a bringázás az közel az egyetlen

  • közlekedési
  • rekreációs,
  • szabadidő-eltöltő eszköz,

 

ahol nem vagyunk kitéve mások közvetlen társaságának, mégis mozoghatunk egy keveset.

MINDAZONÁLTAL ha lehet telefonon vagy a webshopban,vagy a messengeren rendeljétek meg előre a kiválasztott terméket.TELEFON SZÁM : 0670 947 37 86  vagy www.petrobike.hu

HA SZEMÉLYESEN SZERETNÉL VÁSÁROLNI

Mielőtt belépsz hozzánk, nézz magadba, és mondd el magadnak őszintén, hogy elmúlt napokban kontaktáltál-e valakivel, aki produkálta a koronavírus tüneteit, vagy neked magadnak van-e például hőemelkedésed. Ha bármelyikre igen a válasz, inkább maradj kint.

Szerviz

A javításra behozott kerékpárodat csak kesztyűben érintjük. Átvételkor-kiadáskor vázat markolatot, nyerget fertőtlenítjük.

No body contact

Két méternél nem állunk hozzád közelebb, te se tedd.

Kerüljük a kézfogást és minden nemű testi érintkezést veled, még ha ez a kerékpár próbálása közben nem könnyíti meg a dolgunkat. Hidd el, ezt egymás közt is betartjuk. De ismételjük: telefonon és az interneten is tudunk segíteni, facebookon vagy akár emailben.

Nem tömegközlekedünk 

Nem utazunk tömegközlekedéssel. KERÉKPÁRRAL,AUTÓVAL járunk .Ez szintén azért van, hogy a lehető legkisebb fetőzés veszélynek tegyük ki bárkit. Te se tömegközlekedj.

Higiénia 

Minden reggel munkakezdéskor megmérjük a kollégák test hőmérsékletét is, és ennek függvényében kezdhetjük meg a munkát.

 

Munka előtt, közben kötelező a gyakori kézmosás, és a mosdókban ideiglenesen megszüntetjük a törülközőket, és helyettük papírtörlőre váltunk át.

 

Önkéntes karantén a bolton kívül

Nem megyünk vendéglátó helyekre, társaságba. Téged is szívesen várunk, ha hasonlóan óvatos vagy, és semmilyen más csatornán nem tudtunk segíteni, pedig mindent megpróbáltunk.

 

A szép jövőbe vetett hit

Bízunk benne hogy ezekkel az intézkedésekkel jobban tudjuk biztosítani a biztonságotokat, és a sajátunkat is.

 

Reméljük, hogy ennél komolyabb  lépésekre nem lesz szükség, és rövid időn belül elhárul ez a veszélyhelyzet. Addig ott az email a web, a cset és a telefon.MINDENKI VIGYÁZZON MAGÁRA NAGYON!!!!