CONTINENTAL MOUNTAIN KING PROTECTION 26×2.4 MTB KÜLSŐ GUMI

9 900 Ft 6 990 Ft

MÉRET: 26X2.20  55-559

Pozitívumok:
+ kiemelkedő tapadás
+ agresszív oldalbütykök éles kanyarokhoz

Az igazán nagy kiskirály!

A tökéletes választás mindazoknak, akiknek a volumen nem olyan fontos, a tapadás ellenben annál inkább. A 2.2-es Mountain King mindenhol bevethető – legyen az egy Cross Country futam, maraton, túra vagy alpesi cross. Kecsesebb és könnyebb, mint nagy testvére, de annak kiváló tulajdonságait mégsem kell nélkülöznie. Az új profildesign tökéletesen kapaszkodik bármilyen talajba. Különösen biztosan tart fékezésnél és a kanyarokban, ámulatba ejt szenzációsan alacsony gördülő-ellenállása.

Mountain King Protection hajtogatható Continental MTB kerékpárgumi. Lemezes bütykökkel és optimális oldalvezetéssel a remek tapadásért bármely talajtípusnál. ProTection defektvédelemmel és Black Chili anyagösszetétellel gyártott kerékpárköpeny.

Tubeless Ready abroncs, ezáltal könnyebb felépítésű, oldalfalai kevésbé engedik át a levegőt és speciális tömítöanyaggal használható. Például a Continental RevoSealanttel.

Black Chili anyagösszetétel: Egyedülálló, Németországban előállított futófelületi-keverék, amelynek segítségével alacsonyabb gördülő-ellenállás és megnövekedett tapadás jellemzi a gumiabroncsot. Rendkívül puha, könnyen kezelhető, és megnövekedett élettartamú abroncsot eredményez az új összetétel.

ProTection technológia: Kifejezetten az MTB versenysportra kifejlesztett technológia. Defekt elleni védőréteg, mely teljesen körülveszi a vázszerkezetet, és általa masszívabb és ellenállóbbá válik a gumiabroncs. Maximális hatás érdekében a ProTection technológiát ötvözték a Black Chili összetétellel. Így sokoldalúan felhasználható, könnyű súlyú, vonzó megjelenésű gumiabroncsot kaptunk. Ezek a gumiabroncsok belső nélkül is használhatók.

Legnagyobb nyomás: 450 kPa. Peremátmérő: 26 inch. Tömege: 0,715 kg.

Elfogyott

Cikkszám: 604960 Kategóriák: , , , Címke: