Kerékpár alkatrészek fékek, lánc, pedál, villa, kerék, váltó, váz Budapest, 19. kerület (XIX.kerület)közelében

Kerékpár alkatrészek fékek, lánc, pedál, villa, kerék, váltó, váz Budapest, 19. kerület (XIX.kerület)közelében az alábbi kerékpár termékkategóriákat szolgáljuk ki, továbbá webshopunkban is tud vásárolni:

IPARI CSAPÁGGYAL Budapest, 19. kerület (XIX.kerület)közelében
AGYAK
MONO BLOKK, Budapest, 19. kerület (XIX.kerület)közelében
NYEREG CSŐ
KOMPLETT KEREKEK
FŰZÖTT KEREKEK
HAJTÓMŰ, Budapest, 19. kerület (XIX.kerület)közelében
FÉKEK Budapest, 19. kerület (XIX.kerület)közelében
KÖZÉP CSAPÁGY
KORMÁNY-KORMÁNY SZÁR
LÁNC Budapest, 19. kerület (XIX.kerület)közelében
PEDÁL
NYEREG Budapest, 19. kerület (XIX.kerület)közelében
BOWDEN
FOGASKOSZORÚ
LÁNCKERÉK Budapest, 19. kerület (XIX.kerület)közelében
TELESZKÓPOS VILLÁK
VILLA Budapest, 19. kerület (XIX.kerület)közelében
KÜLLŐ
KORMÁNY CSAPÁGY
FÉK KAROK Budapest, 19. kerület (XIX.kerület)közelében

VÁLTÓ KAROK
FÉK-VÁLTÓ KAROK
DEFEKT GÁTLÓ
MARKOLAT
ELSŐ VÁLTÓ
HÁTSÓ VÁLTÓ Budapest, 19. kerület (XIX.kerület)közelében
KORMÁNY SZARV
LÁNC FESZÍTŐ
GOLYÓS CSAPÁGGYAL
GUMI BELSŐ/DEFEKT VÉDŐ FOLYADÉKKAL
VÁZ Budapest, 19. kerület (XIX.kerület)közelében
FÉKTÁRCSA Budapest, 19. kerület (XIX.kerület)közelében
BOWDWN VÉG
BOWDEN HÁZ VÉG
BOWDENKÜLSŐ
KORMÁNY BETEKERŐ SZALAG
KERÉKSZETT
FÉKBETÉT

Az alábbi kerékpár alkatrész márkákat forgalmazzuk Budapest, 19. kerület (XIX.kerület)lévő üzletünkben, illetve webshopunkban:

ACOR Budapest, 19. kerület (XIX.kerület)közelében

Az ACOR csapata 1990 óta dolgozik azon, hogy a kerékpározás páratlan élményét elhozza a vásárlóinak. A Távol-Keleti székhelyű cég világszintű forgalmazói hálózattal rendelkezik, és termékeinek megalkotásakor a CNC megmunkálást is beveti. Olyan magas minőségű anyagokkal dolgozik, mint az alumínium vagy a titán, és a fokozatváltáson kívül a kerékpár összes kiegészítőjét kínálja széles palettáján. Felsorolni is nehéz lenne mindet: kiegészítő és tartozékok, többek között kerékagyak, fékrendszerek, szerszámok, ruházati termékek, nyergek, kormány szettek, stb. Az ACOR kiváló ár/érték arányú termékeiről híres, illetve arról, hogy ügyesen implementálja a saját termékeire a neves gyártók jól bevált technológiáit. Az utóbbi időben az ACOR ráállt a minőségi titán váz szettek és alkatrészek fejlesztésére, melyhez meg is van a technikai hátterük. A titán alapanyag túlzott rugalmasságát az úgynevezett „Helix” eljárással kompenzálják, mely egy csavart csőhúzási technológiát takar. Általa jelentős mértékben javul a váz torzionális merevsége.

BIKE POSITIVE Budapest, 19. kerület (XIX.kerület)közelében

B+ (Bike Positive) kerékpáralkatrész márkát és programot a Cseke Zrt. hívta életre. A hazai piacon népszerű B+ termékek. A CSEKE Zrt-t két család alapította, a Csere és Kele családnevek összevonásából jött létre a márkanév. A CSEKE először kiskereskedelmi tevékenységet folytatott egy dunaújvárosi kerékpárüzletben. 1991-től áttért a nagykereskedelmi „vonalra”, a 90-es évek második felétől a CSEKE Zrt. a hazai kerékpár-nagykereskedelemben piacvezető szerepet tölt be. A cég mintegy száz főt foglalkoztat budapesti és apostagi kereskedelmi telephelyein. Termékeiket elsősorban szakkereskedések számára voltak elérhetők. Fokozatosan fejlődött exporttevékenységük, Szlovákiában, Romániában és Ukrajnában is kaphatók voltak a Magellan és a B+ termékek. A CSEKE a versenysportolók támogatását előtérbe helyezte, a Magellan Team (MTB) csapat országos és nemzetközi viszonylatban kimagasló eredményeket értek el mind a Cross Country (CC), és a Down Hill (DH), mind a Dual Slalom (DS) versenyágakban. A B+ termékek a kiskereskedelmi értékesítés mellett a Magellan kerékpárokon kisérték a bicajosokat megannyi szép kalandra, élményre

BLACKBURN Budapest, 19. kerület (XIX.kerület)közelében

1975-ben, Jim Blackburn megalkotta az új tervezésű, könnyebb, innovatív és megbízható kerékpáros termékeit. Az elsők a táskák és állványok voltak a túra. Innentől kezdve a Blackburn csak nőtt és nőtt. Az elkövetkező 30 évben, Blackburn szikrázó innovációival sok forradalmi terméket alkotott, mint az első magas minőségű repülőgép alumínium állvány, az első dupla mini pumpa, az első túlméretezett hegy mini pumpa. 2010 óta a Blackburn kreatív szikrája fényesebben ég, mint valaha. Ahogy közelednek a 35. évfordulójukhoz a Blackburn újra elkötelezett a tervezése területén és jelenleg már nélkülözhetetlen a lovaglásban is.

CONTINENTAL Budapest, 19. kerület (XIX.kerület)közelében

A német CONTINENTAL már a 15. évben jár, a márkát 1871-ben kilenc bankár alapította Hannoverben. Megalkotják meg az első pneumatikus kereket, és tudósaik feltalálják a futózott gumiabroncsot a gépjárművek számára. Ezen innovációkból válik a CONTINENTAL vezető abroncsgyártóvá. Az abroncsokon kívül az egyéb műszaki termékek is hozzájárultak a vállalat jó hírnévéhez: például az első német léghajó 1900. júliusában emelkedik a levegőbe, a ballonanyag, amely a gázcellákat egymástól elzárja, a CONTINENTAL terméke. A gumi/fém komponensekből készült új CONTINENTAL rezgéscsillapítók pedig elnyelik a rázkódást, így biztonságossá és kényelmessé teszik a gépjárművek egyre gyorsuló haladását. Ma a CONTINENTAL a világ egyik legnagyobb gumigyártója, óriási méretére jó példa, hogy éves forgalmának százalékban alig kifejezhető töredékét jelentik a kerékpárköpenyek. Pedig ebben a szegmensben sincs mire szégyenkeznie: nemcsak megbízhatóságukról és technikai színvonalukról híresek a „Conti” kerékpárköpenyek, de az eladási számok is a piac élvonalába helyezik a német cégóriást. A technika terén érdemes megemlíteni, hogy a ma ismert legfejlettebb gumikeverék a Black Chili, a CONTINENTAL által szabadalmaztatott Activated Silica Compound. Alkalmazása hozta meg a választ arra, miként lehet a gumi egyszerre tartós, kiválóan tapadó, természetesen minimális gördülési ellenállás mellett. Nanométerben mérhető kerek karbonrészecskéket adalékolnak egy speciális szintetikus és természetes gumikeverékhez, amely beépül a szerkezetbe, felülete ellenállóbb a gumikeveréknél, kötőelemként növeli a rugalmasságot, ellenben a talajjal érintkezve többlet tapadást hoz létre. A CONTINENTAL mind montis, mind országúti vonalon folyamatosan fejleszt, a legmeghatározóbb az MTB 650B kerékméret előretörése, így az ilyen irányú termékek határozzák meg leginkább a palettát. Emellett minden méretben több tucat különböző modell áll a kerékpárosok rendelkezésére, amely – ha összesítjük – közel ezer különböző terméket jelent. További két új fejlesztést is jegyez a CONTINENTAL a kerékpáriparban: 2014-ben szíjhajtásrendszert hoz ki, amely csendes, könnyű, egyszerű, nem koszoló, karbantartásmentes, tehát mindennapi városi használatra, agyváltós kerékpárokhoz ideális, emellett pedig egy Pedelec elektromos hajtásrendszert is bejelentett. Az említett CONTINENTAL rendszerek számos tekintetben jobb paraméterekkel rendelkeznek, mint a konkurensek által fejlesztettek: a szíj nagyobb fogakat alkalmaz, illetve aramidszálas megerősítést kap, a meghajtás pedig kompakt, de rendkívül erős, így a jövőben várhatólag egyre több kerékpáron kap helyet.

AUTHOR AXA BIKE BIKEFUN BTS CSEPEL CST DEESTONE ECHOWELL GP ICE TOOLZ KMC KRYPTONITE MALI MERIDA MITAS NEUZER PANARACER POLISPORT RESPRO RMS RUBENA SACCON SCHWALBE SCHWINN-CSEPEL SELLE ITALIA SELLE MONTE GRAPPA SELLE ROYAL SHIMANO SIGMA SKS SPYRAL SRAM SUNRACE SUNTOUR TEKTRO VELOTECH XLC ZEFAL ZOGGIE ZOOM

KAPCSOLAT

1203 Budapest, Török Flóris u. 13.
Telefon: (1) 283 75 15, (70) 947 3786
Fax: (1) 283 15 37
Email : bicajok@indamail.hu
Weboldal : https://www.petrobike.hu

Nyitva tartás:
H-P: 10.00-18.00
SZ: 10.00-13.00